Winacties: Win twee tickets naar Japan!

Zojuist heeft Fortress Digital Agency een quiz ontwikkeld voor de onlangs verschenen Final Fantasy XIII. Deze quiz bevat dertien vragen, welke met behulp van soiciale netwerken als Hyves, Facebook, Twitter of Netlog, zonder het antwoord zelf te weten, op te lossen zijn. Je behaalde score kun je bovendien delen via deze netwerken.

Voor wie de hoogste score weet te behalen, zijn er mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs bestaat uit twee tickets naar de hoofdstad in het land van de reizende zon, Tokio. Ook maak je kans op LG telefoons (BL40 en GD510) of een Xbox Elite Console incl. Final Fantasy XIII en verder kun je ook nog de game winnen voor de Xbox 360.

Final Fantasy XIII is het nieuwste deel van de langstlopende serie ooit. Final Fantasy XIII is een Role Playing Game en neemt je mee in een moderne wereld vol avontuur. Het verhaal gaat over een onder- en een bovenwereld, genaamd Pulse en Cocoon. De inwoners van Cocoon, de bovenwereld, zijn bang voor de Pulse l'Cie en voor ze het weten worden ze aangevallen door datgene waar ze bang voor zijn.

Klik hier om de quiz te starten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?