Winacties: Win Ubisoft-games en -goodies met jouw top 5

Het einde van het jaar nadert. Dat betekent dat we een jaar vol nieuwe games ingaan. Bij Gameliner luiden wij in samenwerking met Ubisoft het gamejaar 2009 goed in. We hebben de volgende prijzen om uit te delen:

- 2x Tom Clancy's EndWar PS3-game + Tom Clancy's EndWar T-shirt
- 3x Brother in Arms: Hell's Highway PS3-game
- 4x Brother in Arms: Hell's Highway Xbox 360-faceplate
- 1x Brother in Arms: Hell's Highway T-shirt
- 1x Rainbow Six: Vegas 2 Thermoskan
- 2x Soul Calibur IV boek
- 1x Fallout 3 T-shirt

Wat moet je doen?
Om kans te maken op één van deze vette prijzen, hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag: Naar welke vijf games uit 2009 kijk jij het meeste uit?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je accountnaam, naam en adresgegevens.

Veel succes!

Het Gameliner-team

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?