V-Rally 4

  • Ontwikkelaar Kylotonn Games
  • Eerste releasedatum 6 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Winacties: Win V-Rally 4 voor de Xbox One of PlayStation 4!

Mensen die boetes zat zijn opgelet! Wij geven in samenwerking met Bigben Interactive een aantal exemplaren van V-Rally 4 weg. Heb jij altijd al de verkeersregels willen breken, maar ben je bang geweest voor oom agent? Dit is je kans!

Afgelopen september scheurde klassieke rallygame V-Rally 4 de winkelschappen binnen. De game stelt ons in staat om onze wildste rally dromen waar te maken zonder een gebroken nek te riskeren. Relatief veilig voor ons gamers dus. Bigben is zo vriendelijk geweest om ons een aantal exemplaren te schenken ter verdeling aan onze lieftallige community. De game is te winnen voor zowel de PlayStation 4 als Xbox One. Geef in een email antwoord op de volgende vraag (laat ook even weten voor welk platform je de game wil winnen!):

Hoeveel heb jij moeten aftikken voor je hoogste verkeersboete?

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?