Winacties: Win vrijkaarten en hoodie voor Happy Death Day

Vanaf deze week draait de film Happy Death Day in de Nederlandse bioscopen. In deze thriller schittert Jessica Rothe (bekend van La La Land) in de hoofdrol als Tree Gelbman. Tree is een studente die een pijnlijke dood ondergaat en dit dagelijks opnieuw meemaakt. Deze vervloekte dag blijft zich herhalen totdat Tree ontdekt wie haar telkens vermoord, maar dit is nog niet zo makkelijk.

Om deze verschrikkelijke nachtmerrie in stand te houden mogen wij twee keer twee vrijkaarten weggeven, plus die heerlijke hoodie in de afbeelding om je in te verschuilen als het je allemaal even teveel wordt.

onbekend

Wil jij kans maken op deze vrijkaarten en die heerlijk zachte hoodie? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op deze vrijkaarten!

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?