Winacties: Win Wargaming T-shirts

Onlangs verscheen het langverwachte World of Warplanes. Momenteel zijn we op de redactie druk bezig met de game en binnenkort kun je dan ook een review verwachten. De ontwikkelaar die achter deze game schuilt, zorgde eerder voor het grote succes van World of Tanks, waar we destijds al erg over te spreken waren.

In samenwerking met Wargaming mogen we een tweetal stoere t-shirts weggeven, om jullie helemaal in de oorlogsstemming te krijgen.

onbekend

Om kans te maken op deze geweldige t-shirts hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten. Vermeld ook even je maat!

"Tank" of "Warplane"?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?