Winacties: Win Warhammer 40.000: Dawn of War 2: Chaos Rising!

De afgelopen keren hadden we vrij pittige prijsvragen, dus doen we deze keer een makkelijke. Uiteraard is het een vraag die aansluit bij de game die je kunt winnen, dus liefhebbers van de serie hebben een voorsprong. Om Warhammer 40.000: Dawn of War 2: Chaos Rising (ja, dit is echt de naam van één game) voor de pc te winnen moet je even antwoord geven op de volgende vraag:

Wat is de grootste stad in Brettonia, in de wereld van Warhammer?

Weet jij het antwoord? Stuur het dan vóór 21 mei naar prijsvraag@gameliner.nl. Vergeet niet je gebruikersnaam en adresgegevens te vermelden. Mocht je nog geen gebruikersnaam hebben, registreer je dan snel en maak gebruik van aantrekkelijke kortingen en kans op leuke prijzen.

Heel veel succes namens het Gameliner team!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?