Winacties: Win World of Tanks Generals closed èta keys

Wij mogen van Wargaming een aantal codes weggeven van de closed bèta van World of Tanks Generals.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen om een code te krijgen tot de gesloten bètaversie van World of Tanks Generals is je via deze link aanmelden. Er zijn 25 codes beschikbaar; wie het eerste komt, het eerst maalt.

onbekend

World of Tanks Generals

World of Tanks Generals is een virtueel kaartspel dat je in je browser speelt. Het spel heeft mooie artwork en sluit perfect aan bij de andere titels van Wargaming. Een tijdje terug mocht Joost al met de game aan de slag, je kunt meer daarover teruglezen in zijn artikel Gespeeld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?