Winacties: Win World of Warcraft: Warlords of Draenor

In de nieuwste World of Warcraft-expansion genaamd Warlords of Draenor, gaat het verhaal verder waar Mists of Pandaria gebleven was. Garrosh Hellscream ontsnapt en weet een alternatieve tijdlijn binnen te dringen waar hij Outland onveilig gaat maken. Dit alles mag je gaan ervaren in de wereld der Warcraft, uitgerust met characters die tot level 100 door kunnen groeien, een eigen garisson met door jou gerekruteerde npc's en een scala aan nieuwe dungeons!

In samenwerking met Blizzard Entertainment mogen we World of Warcraft: Warlords of Draenor weggeven.

onbekend

Om kans te maken op deze game, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Met wat voor character zou jij deze nieuwe expansion instormen?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?