Winacties: Win X-Men Destiny voor PlayStation 3

Activision komt deze week met X-Men: Destiny op de proppen van Marvel. In X-Men Destiny bestuur je één van de drie nieuwe mutanten, die pas kort weten dat ze enorme krachten hebben. Bepaal zelf hoe het verhaal loopt. Gebruik jij je krachten voor het goede, of toch liever voor het kwade? Om de release van de game te vieren origaniseren wij in samenwerking met Activision een prijsvraag. Je maakt daarbij kans op de game X-Men Destiny voor de PlayStation 3.

Wat moet je doen:
Verzin een nieuw X-Men personage. Hoe zie je eruit, welke wapen heb je en wie zou jij graag te grazen willen nemen met deze gemuteerde personage?

Laat je reactie hieronder achter en wie weet win jij wel een exemplaar van deze game. Uit de leukste, grappigste of bijzondere inzendingen wordt de winnaar uiteindelijk getrokken.

onbekend

De prijsvraag duurt tot en met vrijdag 15 oktober, dus je hebt nog even de tijd. De spelregels zijn hier te vinden.

Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?