Winacties: Winnaar Mirror's Edge bekend

Geplaatst: 8 december 2008 18:53
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De afgelopen tijd had je de kans om Mirror's Edge voor de PlayStation 3 te winnen. Dit kon je door ons te laten weten welke vetste, wreedste, gekste en/of leukste move jij met Faith zou willen doen. Het winnende antwoord kwam van Ricardo Vos:

Nou, de actie die ik ga doen is als volgt:
ik neem bovenop een flat een lange aanloop, ik ren zo hard mogelijk naar de rand en spring zo hoog als ik kan! In de lucht maak ik een driedubbele salto en natuurlijk ook een anderhalve schroef! Tijdens deze stunt schiet ik drie van de vier slechteriken door hun hoofd. Net voordat ik ga landen, geef ik de laatste slechterik een trap voor zijn kop, zodat die ook knock-out is! Daarna ren ik gewoon vrolijk verder, op naar alle andere stunts en slechteriken om af te maken!!!

Namens de gehele redactie van Gameliner gefeliciteerd met het winnen van deze prijs. De game wordt je zo snel mogelijk toegestuurd! We horen het wel van je als je de stunt hebt uitgevoerd, toch?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer