Winacties: Winnaar MotorStorm: Pacific Rift bekend

De afgelopen weken kon je meedoen aan de MotorStorm: Pacific Rift-prijsvraag. Je maakte kans op een exemplaar van MotorStorm: Pacific Rift voor de PlayStation 3. Wij vroegen jou om het antwoord op de volgende vraag te geven: Hoeveel verschillende voertuigen zitten er in MotorStorm: Pacific Rift? Het juiste antwoord was natuurlijk 8.

Uit de vele inzendingen is Koen de Vries uit Annen als winnaar uit de bus gekomen. Koen, namens Gameliner gefeliciteerd met je prijs. De game wordt zo snel mogelijk toegestuurd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?