Winacties: Winnaar PES 2012-pakket bekend

Naast de prijswinnaar van X-Men Destiny knallen we er meteen even de winnaar van de PES 2012-prijzenpakket doorheen. Je kon de winnaar worden van dit fantastische pakket door een foto of een filmpje te laten zien waarop jij laat zien dat je een groot voetbalfan bent of van de PES-serie.

Er kon volgens ons maar één écht de winnaar zijn van deze prijsvraag en dat is:
Petjj

Hij plaatste de volgende foto in zijn reactie:
onbekend

Zo aan de foto te zien heeft hij alle Pro Evolution Soccer-delen die er tot nu toe zijn verschenen. Daar mag deeltje twaalf natuurlijk niet aan ontbreken vonden wij.

Mail even je adresgegevens door naar redactie@gameliner.nl, of plaats deze in Mijn GL dan sturen wij de game en prijzenpakket z.s.m. naar je toe.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?