Winacties: Winnaar Saints Row 2 bekend

De afgelopen weken kon je meedoen aan de Saints Row 2-prijsvraag. Je maakte kans op een exemplaar van Saints Row 2 voor de PlayStation 3. Wij vroegen jou om ons te vertellen wat het gekste, grappigste of bruutste is dat jij in Saints Row 2 gaat doen. We kregen vele leuke, flauwe en grappige antwoorden toegestuurd.

Wij kozen het antwoord van Jeffrey Tjok-A-Sang als leukste antwoord. Jeffrey zou het volgende doen:

Als ik Saints Row 2 zou hebben, dan zou ik me eigen poppetje eerst heeeeeeeeel erg dik maken. Dan zou ik een bus/auto onderaan een hoog gebouw rijden. Daarna met een helikopter/vliegtuig op dat gebouw landen en uitstappen. Dan spring ik vanaf het gebouw op die bus/auto om te kijken hoe ver die indeukt.

Jeffrey, namens Gameliner gefeliciteerd met je prijs. De game wordt zo snel mogelijk toegestuurd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?