Winacties: Winnaar X-Men Destiny prijsvraag

Geplaatst: 18 oktober 2011 23:17
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Je kon tot vorige week aan de X-Men Destiny-prijsvraag voor de PlayStation 3 meedoen. We hebben enkele leuke inzendingen mogen ontvangen, waarvan we zojuist één winnaar hebben gekozen.

Wat moest je doen? Je moest een nieuw X-Men-personage verzinnen. Hoe zie je eruit, welke wapen heb je en wie zou jij graag te grazen willen nemen met deze gemuteerde personage?

De winnaar van deze fantastische game is geworden, *tromgeroffel*

Neal it is!

Drake. Zo gaat mijn personage heten. Wat erg opvallend is, is zijn goede gehoor. Hij kan dingen horen die een mens normaal gesproken niet hoort. Dit personage is heel erg slim en ziet er normaal uit. Dat 'normale' heeft hij nodig voor z'n speciale wapen, want hij mag niet opvallen. Drake probeerd zich zo veel mogelijk onopvallend te gedragen, terwijl hij toch een geduchte tegenstander is.

Maar wat is zijn speciale wapen nou? Eigenlijk iets wat mensen al hun hele leven gebruiken, maar wat toch bijzonder effectief is: de mond. Deze man kan vijandelijke tegenstanders ompraten als de beste. Hij kan ook zorgen voor een bepaalde aantrekkingskracht. Hij zorgt dat de tegenstander juist aan zijn kant komt te staan. De vijand mag natuurlijk niet weten aan welke kant hij staat, daarom ook dat onopvallende.

Velen hebben van hem gehoord. Het verhaal was alleen nogal onduidelijk. Ik heb mazzel om dit verhaal te schrijven, om een klein beetje duidelijkheid te brengen. Niemand weet hoe hij eruit ziet en of hij echt bestaat. Alleen zijn vrienden weten het: de X-Men. Wie weet wat hij nou aan het uitspoken is...
*Duivelse lach*

Drake zou de wereld kunnen redden. Met zijn supergehoor en vermogen om mensen om te lullen kan hij wereldvrede brengen. Één keer spreken voor de VN en iedereen is de beste vrienden. Mooi streven, toch?

Mail even je adresgegevens door naar redactie@gameliner.nl, of plaats deze in Mijn GL dan stuur ik de game deze week nog naar je op.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer