Winacties: Winnaars Batman: Arkham City bekend

Afgelopen twee weken kon je op onze site Batman: Arkham City prijzenpakket winnen. Daarbij hoefde je niet gek veel te doen, behalve ons te liken en het bericht "Potje Jokeren Met #batmanarkhamcity? @gameliner" te verspreiden middels je Twitter-account.

De volgende gebruikers hebben gewonnen:
breedfan
spheric
vansteenkiste
e.jongerling
Quince

Mail even je adresgegevens door naar redactie@gameliner.nl, of plaats deze in Mijn GL dan sturen wij het prijzenpakket z.s.m. naar jullie toe.

Niks gewonnen? Je kunt nog altijd meedoen aan de andere prijsvragen op Gameliner.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?