Winacties: Winnaars Metal Gear Solid HD

Afgelopen week kon je bij ons op de website een exemplaar winnen van Metal Gear Solid HD voor de PlayStation 3 uitgegeven door Konami en ontwikkeld door Kojima Productions. Je moest daarvoor je stem uitbrengen op de beste Metal Gear Solid-titel aller tijden. Daarnaast moet je je antwoord onderbouwen in het reactieveld onder het bericht en voor extra kans moest je ons ook nog even toevoegen aan je Facebook en Twitter.

De prijsvraag is afgelopen woensdag afgelopen, maar we moesten nog even de prijswinnaars bekend maken. Mocht je niks gewonnen hebben, dan kunnen we je alvast verklappen dat er nog meer prijzen voor de deur staan.

De winnaars zijn:

  • Omalaxy
  • TheDarknessBoy

Stuur jullie adressen even op naar redactie@gameliner.nl of plaats deze in Mijn GL, dan sturen wij de prijzen z.s.m. naar jullie toe.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?