Winacties: Winnaars Tekken-prijsvraag bekend

Geplaatst: 22 oktober 2010 18:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De herfst heeft zijn intrede gedaan. Het weer wordt slechter en de dagen worden korter. Hét moment om je gamehoek klaar te stomen voor de koude wintermaanden. Toch is het dan wel lekker als je voor de afwisseling de games even naast je neer kunt leggen om passief een filmpje te checken. Nog mooier is het natuurlijk als dat filmpje dan flink wat raakvlakken heeft met de games die jij speelt. Daarom organiseerden we de afgelopen weken in samenwerking met Triple P Entertainment een prijsvraag waarmee je een DVD of Blu Ray kon winnen die rond jouw favoriete Tekken-vechters draait. Om in aanmerking te komen voor deze prijs vroegen we jou welk Tekken-character jij zou willen zijn en waarom. Hieronder staan de vier prijswinnaars:

Moelie wint een Blue Ray met het volgende antwoord:
Als ik een Tekkencharacter zou kunnen zijn, dan zou ik kiezen voor King. Ik zou King willen zijn, omdat hij altijd een vette jaguarmask op heeft, hij is ook breed en gespierd en heeft een mooie vechtstyle in de game. King is ook de character die ik altijd pak in de game, met hem kan ik het beste vechten en van hem weet ik de meeste combo's. Het enige nadeel aan King zou zijn dat die niet kan praten.

Sgame wint ook een Blu Ray en zei:
Jun Kazama. Het bovennatuurlijke, het mysterieuze en natuurlijk opkomen voor de natuur, echt voor mij!

Albestaz is de eerste winnaar van een DVD:
Ik wil natuurlijk Raven zijn. Met zijn dodelijke trappen kan hij vast wel de doppen van bierflesjes aftrappen. Altijd handig als je geen flesopener in de buurt hebt.

Infam0us wint ook een DVD met dit antwoord:
Het liefst zou ik Eddy Gordo zijn, omdat ik de dansstijl zo cool vind dat ik Capoeira-les ben gaan nemen, maar ik ben helaas niet zo goed als hij.

Namens Triple P Entertainment en het Gameliner-team van harte gefeliciteerd met jullie prijs. We sturen hem zo snel mogelijk naar jullie toe.
Heb je nou niet gewonnen, maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar de film, check dan even de review van Wouter door hier te klikken. Houd Gameliner verder natuurlijk in de gaten voor nieuwe prijsvragen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer