Winacties: World of Warplanes gesloten bèta-actie

Joost uit onze redactie is een groot liefhebber van World of Tanks, maar ook van World of Warplanes een andere game van Wargaming die binnenkort moet uitkomen. Nu kun jij alvast het luchtruim van deze actie MMO verkennen, want wij geven in samenwerking met onze Russische vrienden van Wargaming, enkele bètakeys weg.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=3PIXPNEzIT4[/yotube]

Hoe kunt je een bètakey scoren?
Laat ons hieronder in het reactieveld (of op ons Facebook-pagina) even weten of je een bètakey wilt hebben en wij sturen je meteen de code op, plus de instructies hoe je de code kunt inwisselen. Laat dus iets van je horen nu het weer toch prut is!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?