Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

2.0-update Animal Crossing: New Horizons nu al uit

Goed nieuws voor Animal Crossing-fans! De 2.0-update van Animal Crossing: New Horizons is namelijk nu al uit.

Tijdens een speciale Animal Crossing Direct vorige maand werd de 2.0-update van Animal Crossing: New Horizons aangekondigd. Deze update zit bomvol nieuwe content waar Animal Crossing-fans van zullen smullen. Zo komt Brewster met zijn café je vergezellen op je eiland, kun je gewassen verbouwen en koken, kun je weer in Kapp'ns boot stappen, kun je je eiland volstouwen met Gyroids en nog veel meer. De update stond eigenlijk gepland voor een release op vrijdag 5 november, maar Animal Crossing fansite AnimalCrossingWorld meldt dat je je game nu al kunt forceren de update te downloaden en te installeren. De game downloadt normaliter automatisch beschikbare updates wanneer ze uitkomen, maar als je op het plus-knopje drukt op het thuisscherm van de game, kun je ervoor kiezen om handmatig te zoeken naar updates. Wanneer je dit doet, kun je dus een dag eerder dan gepland deze grote nieuwe update binnenhalen. Waarom deze update een dag te vroeg al beschikbaar is, is nog niet bekend. Het ziet er ook niet naar uit dat Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise vandaag al beschikbaar is.

onbekend

De grote 2.0-update van Animal Crossing: New Horizons verschijnt officieel morgen, maar is dus vanaf nu al handmatig te downloaden.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?