Brewster, koken en nog veel meer komen naar Animal Crossing: New Horizons

Geplaatst:

Brewster's café, koken en nog veel meer content komen in november naar Animal Crossing: New Horizons. De grote update werd uit de doeken gedaan in de Animal Crossing: Direct die eerder vanmiddag plaatsvond.

Het is al even geleden dat Animal Crossing: New Horizons een grote update heeft gehad. Veel spelers begonnen zich te vervelen en de game minder te spelen. Ook Claudia had een Animal Crossing burn-out en verlangde na de zomerupdate in 2020 naar nog meer content. Nou, na 5 november kunnen fans weer in New Horizons duiken met de 2.0 update. Naast de toevoeging Brewster, waar al tijdens de laatste Nintendo Direct naar gehint werd, komt er nog veel meer content uit. Zo kunnen spelers nu verschillende recepten koken, een bazaar oprichten op Harvey's eiland en nieuwe gewassen verbouwen. Ook zijn de personage Kapp'n en de Gyroids terug in Animal Crossing. De volledige presentatie van de update is hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord