343 Industries-hoofd Bonnie Ross verlaat studio

Geplaatst:
Aangepast: 12 september 2022 22:34

Bonnie Ross, het voormalig hoofd van 343 Industries, heeft de studio geforceerd moeten verlaten. Ze meldde dit zelf via Twitter.

De reden voor het vertrek is tragisch te noemen. Bonnie Ross moet ermee stoppen, omdat ze moet dealen met een medisch probleem binnen de familie. Ze hoopte de Winter Update van Halo Infinite te kunnen meemaken, maar helaas is daar geen tijd voor. Bonnie Ross was onderdeel van Halo voor meer dan vijftien jaar. Ze heeft onder andere gewerkt aan Halo Infinite, Halo: The Master Chief Collection en de Halo tv-serie. Wanneer het hoofd van een studio wegvalt, moet die leegte natuurlijk worden opgevuld. De studioveteraan Pierre Hintze is de nieuwe eindbaas van 343 Industries. Bonnie Roos bedankt de fans voor alle steun en verzekert dat de toekomst van Halo er rooskleurig uit ziet.

Wat de toekomst gaat brengen voor 343 Industries, daar komen we vanzelf achter. Ik wens Bonnie Ross in ieder geval veel sterkte toe.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord