Video: Details Winter Update en Season 3 Halo Infinite onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2022 20:44

Halo Infinite krijgt een grote winter update en ook het derde seizoen komt eraan. De details van deze nieuwe content zijn onlangs gedeeld.

343 Industries heeft onlangs de details onthuld van wat er zometeen naar Halo Infinite komt. Nu Halo Infinite Season 2 al een tijdje aan de gang is, is het tijd voor wat nieuws. Deze nieuwe content komt in de vorm van een grote Winter Update en de release van Season 3. Als eerste krijgen we de Winter Update. Deze begint op 8 november. Deze grote update brengt ons eindelijk de Forge-modus, co-op campaign, twee nieuwe maps, een nieuwe Battle Pass en meerdere nieuwe in-game evenementen. In een speciale update-video geeft 343 echter wel aan dat de co-op campaign geen splitscreen co-op bevat, maar slechts online co-op. Dat is echter niet het enige dat fans kunnen verwachten. In maart volgend jaar begint het derde seizoen van Halo Infinite. Season 3, onder de naam Echoes Within, gaat dan van start. Dit derde seizoen brengt ook weer heel wat nieuwe content mee. Zo komen er twee nieuwe maps naar de game, een nieuw vuurwapen, een nieuw schild en een nieuwe Battle Pass naar Halo Infinite. Er zijn dus genoeg dingen om naar uit te kijken als Halo Infinite-fan.

Halo Infinite's Winter Update komt 8 november naar de game en het derde seizoen start op 7 maart.

Bron: 343 Industries
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord