Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Details Winter Update en Season 3 Halo Infinite onthuld

Halo Infinite krijgt een grote winter update en ook het derde seizoen komt eraan. De details van deze nieuwe content zijn onlangs gedeeld.

343 Industries heeft onlangs de details onthuld van wat er zometeen naar Halo Infinite komt. Nu Halo Infinite Season 2 al een tijdje aan de gang is, is het tijd voor wat nieuws. Deze nieuwe content komt in de vorm van een grote Winter Update en de release van Season 3. Als eerste krijgen we de Winter Update. Deze begint op 8 november. Deze grote update brengt ons eindelijk de Forge-modus, co-op campaign, twee nieuwe maps, een nieuwe Battle Pass en meerdere nieuwe in-game evenementen. In een speciale update-video geeft 343 echter wel aan dat de co-op campaign geen splitscreen co-op bevat, maar slechts online co-op. Dat is echter niet het enige dat fans kunnen verwachten. In maart volgend jaar begint het derde seizoen van Halo Infinite. Season 3, onder de naam Echoes Within, gaat dan van start. Dit derde seizoen brengt ook weer heel wat nieuwe content mee. Zo komen er twee nieuwe maps naar de game, een nieuw vuurwapen, een nieuw schild en een nieuwe Battle Pass naar Halo Infinite. Er zijn dus genoeg dingen om naar uit te kijken als Halo Infinite-fan.

Halo Infinite's Winter Update komt 8 november naar de game en het derde seizoen start op 7 maart.

BRON 343 Industries

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?