Trailer: Deze maps en modi komen naar Halo Infinite Season 2

Geplaatst:

Halo Infinite's tweede seizoen is bijna gearriveerd. In Lone Wolves kun je zowel debuterende als bekende modi spelen op gloednieuwe maps.

Laten we het eerst hebben over die betreffende maps. In het tweede seizoen van Halo Infinite worden twee maps toegevoegd. Op Catalyst speel je 4v4 en moet je rekening houden met de verticale uitgangspunten. De map is geïnspireerd door de Halo 3-map Epitaph en heeft ook dus een sterk Forerunner-design. De andere map is genaamd Breaker. In deze Banished scheepswerf vecht je Big Team Battles uit. Een bewegende laser zorgt ervoor dat bestuurders van voertuigen altijd moeten waken voor gevaar. Op deze map kun je ook één van de nieuwe gamemodi ervaren genaamd Last Spartan Standing. In deze Halo Infinite battle royale geïnspireerde modus vechten twaalf Spartans het uit. Elke kill zorgt ervoor dat jouw load-out beter wordt. De klassieker King of the Hill keert terug in seizoen twee, maar we krijgen ook te maken met Land Grab. Deze modus lijkt een hectische versie te worden van de iconische KotH. Gedurende het tweede seizoen krijgen spelers nog meer modi aangeboden, zoals Ninja Slayer, Rumble Pit en nog veel meer. Details van elke modus kunnen gelezen worden in de bronvermelding. Bekijk hier onze multiplayer review van Halo Infinite.

Halo Infinite is nu beschikbaar op de pc, Xbox Series en Xbox One. Halo Infinite Season 2 gaat van start op 3 mei.

Bron: 343
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord