Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Leak: Meer bewijs voor battle royale in Halo Infinite

Uit een datamine van Halo Infinite is een fonkelnieuwe gamemodus gelekt. De modus, die als interne naam 'Tatanka' heeft, is waarschijnlijk een battle royale.

De contentdroogte in Halo Infinite lijkt eindelijk tot een einde te gaan komen. Niet alleen gaat het tweede seizoen van Halo Infinite volgende maand van start, maar er lijkt ook een battle royale-modus in de maak te zijn. Vorige week dook er al een gerucht op over het bestaan van de modus. Een nieuwe datamine van de game gooit nu olie op het vuur. Uit de code is namelijk meer informatie gehaald over de zogenaamde 'Tatanka'-gamemodus. Aan de modi en opties te zien, wordt Tatanka uiteindelijk een battle royale. Momenteel kunnen we al zien dat het mogelijk is om free-for-all-potjes alleen, of met twee of vier spelers te spelen. Tevens zijn er bots beschikbaar om tegen te spelen. Het lijkt er dus op dat er echt een battle royale-stand naar Halo Infinite komt. Je kunt de informatie uit de datamine in de onderstaande tweets vinden.

Er is nog geen releasedatum voor de battle royale-modus in Halo Infinite bekend. Het enige wat we weten, is dat de modus op dit moment getest wordt. Op basis van eerdere geruchten, is het echter aannemelijk dat de modus rond het derde of vierde seizoen van Halo Infinite aan de game wordt toegevoegd. De eerder aangekondigde co-op-modus van Halo Infinite komt wel al ergens in het tweede seizoen naar de game.

BRON InfiniteLeaks via Twitter

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?