Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo Infinite seizoen 2 bekend; co-op uitgesteld

343 Industries heeft een nieuwe update over Halo Infinite gedeeld. Daarin wordt onder andere stilgestaan bij nieuwe content en features.

Laten we direct in de nieuwe informatie duiken. De studio achter de populaire shooter heeft meer informatie over het tweede seizoen van Halo Infinite gedeeld. Het seizoen staat bekend als 'Lone Wolves' en begint een dag nadat het eerste seizoen van Halo Infinite eindigt. Dat is op 3 mei. Deze Lone Wolves staan bekend als felle, ruige, maar ook trouwe jagers. In een blogpost deelt het team een afbeelding met twee Lone Wolves uit de game: Spartan Sigrid Eklund en Spartan Hieu Dinh. Spelers kunnen meer te weten komen over deze twee vindingrijke jagers in het tweede seizoen van de game. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken. Er is helaas niet alleen maar goed nieuws. De ontwikkeling van de co-op-modus van de campaign van Halo Infinite voorloopt voorspoedig, maar heeft iets meer tijd nodig. Daardoor redt deze langverwachte modus de beloofde releasedatum van 3 mei niet. De co-op-modus staat echter nog steeds op de planning voor een later moment in het tweede seizoen. Tevens werkt het team hard door aan de Forge-leveleditor. De verwachte releasedatum voor deze modus is gelijktijdig met het derde seizoen.

onbekend

Het tweede seizoen van Halo Infinite gaat van start op 3 maart. De co-op-modus wordt op een later moment in dat seizoen toegevoegd.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?