Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Halo Infinite Season 2 teaser toont nieuwe content

Is de content droogte voor Halo Infinite dan eindelijk ten einde? In een nieuwe trailer toont ontwikkelaar 343 Industries wat van het aankomende seizoen; Lone Wolves.

Wat kun je verwachten in het tweede seizoen van Halo Infinite? Nieuwe content staat voorop. Er komt een nieuwe Battle Pass aan, waarin je naast nieuwe gear ook in-game betaaleenheden kan verdienen. Met deze betaaleenheden kun je de volgende Battle Passes blijven aanschaffen, of je koopt er wat extra's voor in de shop. Twee nieuwe maps worden toegevoegd aan de game. Eentje voor de 4v4 arena multiplayer en eentje voor Big Team Battle. Daarnaast komen er nieuwe modi naar de first person shooter en tijd gelimiteerde events. De gratis beloningen die spelers kunnen verdienen door te spelen worden verbeterd volgens 343 Industries. We zien ook dat er filmische beelden onderdeel zijn van Season 2. Of we nieuwe singleplayer content kunnen verwachten, is nog onduidelijk. Naast de nieuwe content worden er updates doorgevoerd op het gebied van customization, theater, progressie en meer.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. Bekijk hier de multiplayer review van Halo Infinite. Meer interesse in de campaign? Bekijk dan hier de singleplayer review van Halo Infinite.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?