50 Cent: Blood on the Sand

  • Ontwikkelaar Swordfish Studios
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

50 Cent: Blood on the Sand volgende maand

THQ heeft gezegd dat de nieuwe game over 50 Cent, met de naam 50 Cent: Blood on the Sand, uit zal komen op 20 februari voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Vorig jaar was het nog onrustig rond deze game, aangezien hij toen geen uitgever meer had. Nu er een releasedatum zo vlakbij is vastgelegd, mogen we er wel vanuit gaan dat de game echt gaat komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?