50 Cent: Blood on the Sand

  • Ontwikkelaar Swordfish Studios
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Een vervolg voor 50 Cent: Bullet Proof, je weet toch?

50 Cent: Bulletproof werd overal bespot en uitgescholden door de pers. De consument heeft hier blijkbaar niks van gemerkt, want er zijn meer dan een miljoen exemplaren van deze twee kwartjes verkocht.

Daarom brengt Activision-Blizzard, de uitgever van deze game, een vervolg uit. Bij de Electronic Gaming Monthly staat 50 Cent 2 met koeienletters op de voorpagina. Er zijn verder geen details vrijgegeven over deze game. In mei komt de EGM met dit nieuws en details uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?