50 Cent: Blood on the Sand

  • Ontwikkelaar Swordfish Studios
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nieuwe 50 Cent game nu bij THQ?

Een tijdje geleden is Activision samen verder gegaan met Vivendi. Eén van de games die tijdens deze fusie verloren is gegaan is 50 Cent: Blood on the Sand. Het lijkt er nu op dat de game toch een nieuwe uitgever heeft gevonden bij THQ.

Volgens de Australische organisatie voor de leeftijd-classificatie is THQ de nieuwe uitgever van de game, maar THQ heeft officieel nog niets aangekondigd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?