A Plague Tale: Innocence binnenkort gratis bij Epic Games

Geplaatst:

A Plague Tale: Innocence is binnenkort gratis in handen te krijgen bij de Epic Games Store. Dat heeft het populaire gameplatform aangekondigd.

A Plague Tale: Innocence is een surival horror game van Asobo Studios, die in 2019 uitkwam op pc, Xbox One en de PlayStation 4. De game volgt het verhaal van Amicia de Rune, een Franse edelvrouw in middeleeuws Frankrijk, die haar kleine broer in veiligheid moet brengen van een horde kwaadaardige ratten. Eerder kreeg A Plague Tale: Innocence een 4k-update en kwam uit op de next-gen consoles. Gamers die nog niet de kans hebben gehad om de goed aangeschreven game aan te schaffen kunnen dat van 5 tot 12 augustus gratis doen via de Epic Games Store.

onbekend

A Plague Tale: Innocence is nu beschikbaar op de pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5 en de Nintendo Switch.

Bron: Epic Games

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Plague Tale: Innocence

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 mei 2019

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord