Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor juli bekendgemaakt

Geplaatst:

De PlayStation Plus-games voor de maand juli zijn bekendgemaakt. Komende maand kunnen mensen met een PlayStation Plus-abonnement weer aan de slag met drie nieuwe titels en een terugkerende game.

Het is weer die tijd van de maand. De meeste PlayStation Plus-games van juni staan op het punt om ons te verlaten, maar tegelijkertijd staat er weer een nieuwe line-up in de startblokken. Deze maand is het allereerst de beurt aan het veelgeprezen avontuur A Plague Tale: Innocence. Deze game is exclusief gratis beschikbaar voor de gelukkige PlayStation 5-bezitters met een PlayStation Plus-abonnement. Met de kosteloze download kun je de 4K-update van A Plague Tale: Innocence met eigen ogen waarnemen. PS4-bezitters worden niet overgeslagen, want aankomende maand is ook WWE 2K Battlegrounds kosteloos te downloaden. Als je je vrienden alle hoeken van de ring hebt laten zien in die game, kun je ze vervolgens afknallen in Call of Duty: Black Ops 4. Ook die multiplayer-shooter is in juli voor noppes te downloaden. Uiteindelijk doet Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown een extra maandje mee. De game was vorige maand ook al gratis te downloaden via PlayStation Plus.

Alle bovengenoemde games zijn vanaf 6 juli gratis te downloaden op PlayStation-systemen. Wees er wel snel bij, want vanaf 2 augustus moet je je zuurverdiende centen weer uitgeven aan de titels.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Plague Tale: Innocence

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 mei 2019

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord