A Way Out

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 23 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

A Way Out is goud gegaan

Hazelight Studios heeft goed nieuws voor ons. A Way Out staat gepland voor een release volgende maand en is vandaag goud gegaan.

A Way Out staat bij veel mensen hoog op de radar. De onthulling vond vorig jaar plaats op de E3 2017 en door zijn unieke manier van spelen biedt het een hele vernieuwing binnen de huidige collectie games. De game is volledig co-op te spelen en spelers kunnen ieder hun eigen kant op, maar de bedoeling is natuurlijk om samen te werken. Nu is dit niet perse iets nieuws, maar het splitscreen is niet simpelweg 50/50, maar is zo ingesteld dat deze dynamisch is. De manier waarop dit uitgevoerd wordt, is behoorlijk vernieuwend.

onbekend

De game richt zich op de twee gevangenen Vincent en Leo. Zij besluiten samen te ontsnappen en gaan daarmee een behoorlijk avontuur aan. Vanaf maart kunnen we zelf aan de slag met beide heren. A Way Out verschijnt op 23 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?