A Way Out

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 23 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

A Way Out ruim 1 miljoen keer over de toonbank

A Way Out is sinds de release meer dan één miljoen keer over de toonbank gegaan. De game kreeg geen uitmuntende score van ons en andere collega's. Maar dat heeft veel gamers er niet van weerhouden om de game te kopen.

Grappig detail is dan dat de ontwikkelaar eigenlijk kon stellen dat er meer dan twee miljoen gamers zijn geweest die de game hebben gespeeld. Immers, je moet de game met zijn tweeën spelen nietwaar?

onbekend

Zijn jullie er al uit om de game te kopen? A Way Out is reeds uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?