A Way Out

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 23 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Releasedatum A Way Out onthuld

Hazelight Studio's heeft vandaag middels een indrukwekkende trailer de releasedatum voor A Way Out onthuld. We zagen eerder dit jaar al beelden van de game, maar de releasedatum bleef tot nu toe onbekend. Naast een releasedatum en trailer heeft EA, de uitgever, ook nog bekendgemaakt dat je een gratis trial kunt spelen met iemand die het spel al in bezit heeft.

A Way Out is een cinematic story-driven co-op game van de makers van Brothers. In deze game werken twee spelers samen om een verscheidenheid aan criminele activiteiten te overleven. De twee spelers spelen in dit geval beide een compleet ander personage. Zo heb je Leo, de brute kracht en Vincent, het brein achter het duo. Beide spelers maken verschillende dingen mee, maar maken deel uit van het gehele verhaal. A Way Out is zowel split screen als online co-op te spelen.

A Way Out komt op 23 maart uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?