APB: Reloaded

  • Ontwikkelaar Real Time Worlds
  • Eerste releasedatum 7 december 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

ABP: Reloaded bèta meer dan 100.000 aanmeldingen

GamersFirst komt met All Point Bulletin keihard terug. De game deed het niet goed, met het gevolg dat de ontwikkelaar Realtime Worlds failliet ging. Hierdoor verdween de game al kort na de release in de budgetbakken.

Vandaag kwam het bericht naar buiten dat er al meer dan honderdduizend gebruikers zich hebben aangemeld voor de gesloten bèta van de game.

De gesloten bèta zal in elk continent apart worden uitgerold en start na verwachting op 28 februari van deze maand. De Amerikaanse Westkust is als eerste aan de beurt, daarna de oostkust en daarna mogen wij Europeanen aan de slag met de bèta.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?