Actievolle gameplaybeelden van Enotria: The Last Song getoond

Geplaatst:

Italië kent meer dan genoeg mythische verhalen, wezens en natuurlijk folklore. Tijdens de Future Games Show kregen we te zien hoe de mythische verhalen tot leven komen in de actievolle gameplaybeelden van Enotria: The Last Song.

Het is duidelijk dat we niet in een donkere en lugubere wereld terechtkomen in Enotria: The Last Song. We trekken namelijk naar het zonnige Italië en zullen daar moeten vechten met mythische wezens. De wereld is nog gevaarlijk genoeg in deze Soulslike, want de wereld is tot stilstaand gebracht door de Canovaccio. Door de Authors te verslaan met behulp van de Ardore krachten moet jij dit ongedaan maken. Na het verslaan van de verschillende vijanden krijg je hun maskers, waardoor je een compleet andere vechtstijl kunt inzetten. Jij hebt namelijk zelf nog geen masker. Dat is niet de enige manier om sterker te worden, want er zijn verschillende skills, spreuken en wapens. Een aantal hiervan zijn al te bewonderen in de gameplaytrailer. De ontwikkelaars laten weten dat de game drie regio’s heeft met meer dan honderd vijanden, waardoor je veertig uur in de game kunt steken.

Enotria: The Last Song verschijnt op 21 augustus voor de pc en PlayStation 5.

Bron: Future Games Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Enotria: The Last Song

Series

-

Uitgever

Jyamma Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

21 augustus 2024

Ontwikkelaar

Jyamma Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord