Phil Spencer grijpt in, Enotria: The Last Song komt naar Xbox

-

Nadat de ontwikkelaars van Enotria: The Last Song hun ongenoegen hadden geuit over de communicatie met Microsoft, krijgen ze bijval uit een bijzondere hoek. Het is namelijk Phil Spencer die Jyamma Games een handje geholpen heeft.

Tenminste, dit wordt aangegeven op social media. Het Twitter-account van Enotria: The Last Song claimt dat dankzij Phil Spencer het team eindelijk in contact gekomen is met de juiste personen binnen de Microsoft gaming-divisie. Ze werken nu hard aan de Xbox-release en ze hopen dat ze Enotria: The Last Song zo snel mogelijk uit kunnen brengen op de console van Microsoft. Eerder deze week gaven ze aan dat ze hun Italiaanse soulslike-RPG voorlopig moesten uitstellen voor de Xbox Series X|S, omdat ze maandenlang geen reactie ontvingen vanuit Microsoft. Jyamma Games heeft al een lange tijd de submissie klaarstaan, maar door het stroeve contact werden er verwijten uitgesproken naar het adres van de Amerikaanse gamegigant.

Nu lijkt alles koek en ei, maar er blijven berichten binnenkomen van games die het Xbox-platform door diverse redenen moeten overslaan. Zo is Black Myth: Wukong nog steeds een PS5-exclusieve game en werden eerder deze maand de problemen rondom Marvel vs. Capcom op de Xbox verholpen. Het is even afwachten of deze verhalen nog staartjes krijgen.

Enotria: The Last Song is vanaf 19 september beschikbaar voor de pc en PlayStation 5. De Xbox-versie moet nog een datum ontvangen.

Bron: Jyamma Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Enotria: The Last Song

Ontwikkelaar:

Jyamma Games

Uitgever:

Jyamma Games

Release:

16 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord