Enotria: The Last Song zingt een nieuw lied tijdens SGF

-

Jyamma Games doet een gooi naar From Softwares' kroon met Enotria: The Last Song, een soulslike doordrenkt in Italiaanse folklore. Wat dat inhoudt en hoe zoiets eruit moet gaan zien, dat toonde men vast tijdens Summer Game Fest.

Italië heeft meer te bieden dan pizza, pasta en een hoop handgebaren. Het heeft een hele hoop folklore waar je kennelijk een dikke soulslike omheen kunt bouwen. En dat heeft Jyamma Games dus gedaan, wat resulteert in een hoop gemaskerd geweld in Enotria: The Last Song. Check hieronder de nieuwe cinematic trailer.

Enotria: The Last Song staat op de planning voor 19 september 2024. Mocht je de game vast willen proberen, check dan vast de demo op Steam.

Bron: Summer Game Fest
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Enotria: The Last Song

Ontwikkelaar:

Jyamma Games

Uitgever:

Jyamma Games

Release:

16 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Avatar Anita
Anita

8 juni 2024 om 11:06

Ik ben nog altijd een beetje huiverig voor soulslikes, maar wat voel ik een hype bij deze game.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord