Klassieke Marvel vs. Capcom-games toch wel naar Xbox

-

Het blijft gelukkig geen Capcom vs. Microsoft, want de twee partijen hebben samengewerkt om zo toch de klassieke Marvel vs. Capcom-games naar Xbox te brengen.

Dit laat Capcom weten via social media. Na een aantal 'technische gesprekken' zijn de twee partijen tot een oplossing gekomen. Hierdoor kunnen Xbox-spelers in 2025 met zowel MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics als Capcom Fighting Collection 2 aan de slag. Het was even hommeles voor Xbox, want het is helaas niet de eerste keer dit jaar dat er een gewilde game niet naar het Amerikaanse platform komt. Enkele voorbeelden bedragen Black Myth: Wukong, Enotria: The Last Song, Animal Well en nog een aantal andere felbegeerde titels. Gelukkig hebben Capcom en Microsoft in ieder geval een oplossing kunnen bedenken voor de ports van de klassieke vechtgames.

MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics is vanaf 12 september beschikbaar voor de pc, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De Xbox-release vindt dus volgend jaar plaats.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

12 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord