Marvel en Capcom bundelen krachten in Nintendo Direct

Geplaatst: 18 juni 2024 21:59
Aangepast: 19 juni 2024 13:24
-

Ook voor de superhelden-liefhebbers was er vandaag wat te genieten in de Nintendo Direct. Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics passeerde de revue. Deze verzameling brengt zeven iconische arcade-titels samen, waarin de helden en schurken van Marvel en Capcom het tegen elkaar opnemen.

In het verleden zagen we al meerdere cross-overs tussen Marvel en Capcom, en binnenkort kun je deze legendarische gevechten opnieuw beleven. Zo kun je onder meer aan de slag met klassiekers als X-Men: Children of the Atom, Marvel Super Heroes en X-Men vs. Street Fighter. Alle games in de bundel zijn ontwikkeld door Capcom in samenwerking met Marvel en bieden hét podium voor gevechten tussen de iconische personages van beide werelden. Met opties om de spellen toegankelijker te maken voor beginners, de mogelijkheid om op te slaan en te laden, en online multiplayer, is er voor elk wat wils. Bovendien krijg je een exclusief kijkje achter de schermen met nooit eerder vertoond artwork en kun je genieten van de originele arcade-muziek via de muziekspeler. Benieuwd geworden naar dit heldenspektakel? Bekijk hieronder de trailer:

Hoewel de exacte releasedatum nog niet bekend is, staat Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics gepland voor later in 2024.

Bron: Nintendo Direct

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

2024

-

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord