Marvel vs. Capcom Fighting Collection-releasedatum lijkt uitgelekt

-

Fans van de Marvel vs. Capcom-serie kunnen binnenkort weer aan de knoppen. Een recente lek suggereert dat we al in november aan de slag kunnen met de Marvel vs. Capcom Fighting Collection.

Het gerucht over de releasedatum ontstond nadat de Britse retailer ShopTo de informatie per ongeluk online plaatste. Gamers op het populaire forum ResetEra maakten snel een screenshot van de vermelding, waardoor het nieuws zich snel verspreidde. Hoewel deze lekken vaak een indicatie zijn van een aankomende release, is wel goed om deze ontwikkeling nog met een korreltje zout te nemen. Een officiële aankondiging is namelijk tot nu nog uitgebleven. Een maand geleden nog kwam Marvel met onderstaande trailer op de proppen:

Hoewel we nog even moeten wachten op een officiële bevestiging van Capcom, lijkt het erop dat de release van de Marvel vs. Capcom Fighting Collection steeds dichterbij komt. Als we de gelekte informatie mogen geloven, dan kunnen we vanaf 22 november met de game aan de slag.

Bron: ShopTo

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

12 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord