Activision deelt update omtrent games op Game Pass

Geplaatst: 11 oktober 2023 12:15
Aangepast: 11 oktober 2023 18:48
-

Nu de overname van Activision/Blizzard een kwestie van tijd lijkt, heeft de uitgever een update gegeven over de beschikbaarheid van hun games op Game Pass.

De line-up aan games die Activision/Blizzard onder hun hoede heeft is natuurlijk gigantisch en Xbox is van plan deze titels uiteindelijk toe te voegen aan Game Pass - vergelijkbaar met hoe ze dat deden na de overname van Bethesda. De vraag is echter nu als volgt: wanneer kunnen we de Activision/Blizzard games verwachten op de abonnementsdienst van Microsoft? Het is in ieder geval zeker dat Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) en Diablo IV nog even op zich laten wachten. Activision/Blizzard claimt dat deze twee games nog even Game Pass aan zich voorbij laten gaan, maar dat er hard gewerkt wordt om de vele games naar Xbox Game Pass te brengen ergens in het volgende jaar.

Een aantal insiders geven aan dat ze denken dat het niet zo lang gaat duren, voordat we de eerste Activision/Blizzard games mogen verwelkomen op Game Pass. Windows Central-journalist Jez Corden geeft aan dat hun eigen bronnen hebben geclaimd dat er heel wat Activision/Blizzard games op het menu staan, zodra de deal rond is. We houden de ontwikkelingen in de gaten!

Welke Activision/Blizzard games wil jij graag verwelkomen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Activision/Blizzard & Windows Central
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord