Activision pakt eindelijk Call of Duty giga downloads aan

-

De weg naar de toekomst van Call of Duty: Black Ops 6 zit vol met verbeteringen. Activision gaat eindelijk iets doen aan het gigantische formaat van shooter.

Het is nooit té laat voor optimalisatie, maar het werd eens tijd. Met de komst van Call of Duty: Black Ops 6 heeft Activision een update gegeven over de toekomst van de franchise. Het wordt binnenkort niet meer verplicht om Warzone te downloaden. Ja, dat scheelt meteen 175GB. Normaliter werd de battle royale-modus ook gedownload, wanneer je ervoor koos om een nieuwe CoD-game op je platform te zetten. Season 5: Reloaded luidt een nieuw tijdperk in - je krijgt dan de keuze om Warzone op je harde schijf te plaatsen. Echter, dat is nog lang niet alles. Activison gaat een update doorvoeren in het teken van optimalisatie. De gamefiles worden opnieuw gesorteerd en dat gaat ervoor zorgen dat je een stukje minder geheugen kwijtraakt aan deze first-person shooter.

Activision gaf ook een roadmap vrij, zodat je weet op welke belangrijke data je moet letten - zeker als je de Call of Duty: Black Ops 6 bèta wilt spelen.

Call of Duty Black Ops 6 roadmap download

Call of Duty: Black Ops 6 is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord