Check hier alle The Game Awards 2023 content

Age of Conan: Hyborian Adventures

  • Ontwikkelaar Funcom
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Age of Conan verbonden met nieuwe film

Volgend jaar zal Lionsgate een nieuwe Conan-film uitbrengen die sterk zal doen lijken op de MMO Age of Conan. Funcom's Erling Ellingsen heeft bevestigd dat hij samen met de makers van de film zal gaan samenwerken.

Hoewel er nog geen cast of regisseur is uitgekozen, is al wel bekendgemaakt dat de film ongeveer 100 miljoen dollar zal gaan kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?