Age of Conan: Hyborian Adventures

  • Ontwikkelaar Funcom
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Age of Conan - Hyborian Adventures komt eraan

Funcom en Eidos hebben laten weten dat Age of Conan - Hyborian Adventures de goud status heeft bereikt en dus zijn geplande release op 20 mei gaat halen.

Na ruim 4 jaar werk kunnen we dan eindelijk onze eigen Arnie-kloon loslaten op onze medemens in een digitaal prehistorie. Op het moment van schrijven is de eerste patch voor het spel waarschijnlijk al in de maak aangezien een MMO nooit helemaal af is. Aldus de ontwikkelaar. Hopelijk zijn de initiële bugs beperkt tot een minimum en kunnen we meteen aan de slag als het DVD-tje in de pc geschoven wordt.

Buiten de aanschafkosten om moet er 13 Euro per maand worden neergeteld om online te gaan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?