Age of Conan: Hyborian Adventures

  • Ontwikkelaar Funcom
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Conan gaat iets later op avontuur

De game had reeds in de winkelschappen moeten liggen, maar ontwikkelaar Funcom heeft bekendgemaakt de PC-versie van Age of Conan: Hyborian Adventures uit te stellen naar 20 maart.

Reden voor de vertraging is zoals gewoonlijk dat men meer tijd heeft om te spreekwoordelijke puntjes op de 'i' te zetten. Een releasedatum voor de Xbox 360-versie van deze MMORPG is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?