Ages of Empire II: DE krijgt The Mountain Royals DLC

Geplaatst:

Ben je ondertussen wel klaar met de leiders en beschavingen die in Age of Empires II: Definitive Edition zitten, dan is er goed nieuws. De game krijgt namelijk een DLC genaamd The Mountain Royals.

Aan het lijstje met beschavingen kun je straks de Armeniërs en Georgiërs toevoegen. De Armeniërs hebben hun eigen soldaten en daardoor wordt de Composite Bowman en de Warrior Priest geïntroduceerd. Deze kan niet alleen vechten, maar ook de andere soldaten genezen. De Georgians leven vooral rond het Kaukasusgebergte en hebben hun eenheden daarop aangepast. Met de Monaspa, een speciale cavalerie-eenheid, kunnen ze iedereen gemakkelijk opjagen. De naam Mountain Royals zegt al genoeg als het gaat om de omgevingen in de DLC. Met drie verschillende campagnes kun je de verhalen van Tamar, Thoros: The Great en Ismail volgen. Tamar wordt koningin van Georgië en als eerste vrouw op de troon komt ze erachter dat het geen eenvoudige taak is. Thoros The Great wil dan weer zijn thuisland veroveren en komt daardoor tegen de kruisvaarders en de Seltsjoeken te staan. Doordat de DLC ook invloed heeft op Perzië en een aantal veranderingen brengt, heeft de derde campagne daar mee te maken. Ismail is de leider van de Safavidenorde in Perzië, wordt hij succesvol of is dit zijn ondergang? Eerder dit jaar werden de Romeinen toegevoegd aan Ages of Empires II: DE.

Age of Empires II DE The Mountain Royals DLC 1Age of Empires II DE The Mountain Royals DLC 1Age of Empires II DE The Mountain Royals DLC 1Age of Empires II DE The Mountain Royals DLC 1

The Mountain Royals DLC voor Age of Empires II: Definitive Edition verschijnt op 31 oktober.

Bron: Ages of Empires

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires II: Definitive Edition

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

14 november 2019

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord