Age of Empires II: Definitive Edition

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 14 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Goldeneye 007, Age of Empires II en meer naar Game Pass

Aan het einde van deze maand wordt de Xbox Game Pass opnieuw uitgebreid. Ditmaal met Goldeneye 007, Age of Empires II en meer games.

De bibliotheek van de Game Pass is nog steeds ijzersterk en wordt gestaag uitgebreid met nieuwe titels. Deze en volgende week staan er namelijk een aantal nieuwe toevoegingen op de planning. Zo komt Goldeneye 007 morgen naar Game Pass en is ook de nieuwe game van Shinji Mikami, Hi-Fi Rush, nu beschikbaar op Game Pass. Daarnaast komen er nog meer games naar de abonnementsdienst. Age of Empires II: Definitive Edition, JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, Darkest Dungeon, GRID Legends en Hot Wheels Unleashed komen ook naar Game Pass. Tot slot verschijnt Inkulinati op haar releasedatum ook op de Game Pass.

Game Pass jarnuari 2023

De bibliotheek van de Game Pass wordt dus alsmaar groter. Naar welke game kijk jij uit?

BRON Microsoft Xbox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?