Downloadnieuws: Goldeneye 007, Age of Empires II en meer naar Game Pass

Geplaatst: 26 januari 2023 21:31
Aangepast: 29 januari 2023 17:32

Aan het einde van deze maand wordt de Xbox Game Pass opnieuw uitgebreid. Ditmaal met Goldeneye 007, Age of Empires II en meer games.

De bibliotheek van de Game Pass is nog steeds ijzersterk en wordt gestaag uitgebreid met nieuwe titels. Deze en volgende week staan er namelijk een aantal nieuwe toevoegingen op de planning. Zo komt Goldeneye 007 morgen naar Game Pass en is ook de nieuwe game van Shinji Mikami, Hi-Fi Rush, nu beschikbaar op Game Pass. Daarnaast komen er nog meer games naar de abonnementsdienst. Age of Empires II: Definitive Edition, JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, Darkest Dungeon, GRID Legends en Hot Wheels Unleashed komen ook naar Game Pass. Tot slot verschijnt Inkulinati op haar releasedatum ook op de Game Pass.

Game Pass jarnuari 2023

De bibliotheek van de Game Pass wordt dus alsmaar groter. Naar welke game kijk jij uit?

Bron: Microsoft Xbox
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires II: Definitive Edition

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

14 november 2019

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord