De Romeinen keren terug in Age of Empires II

Geplaatst:
Aangepast: 10 april 2023 18:48

Er komt een nieuwe uitbreiding naar Age of Empires II: Definitive Edition. Maak je klaar om je te kleden als Julius Caesar en met een machtig keizerrijk te spelen in de Return of Rome DLC.

De volgende expansie staat in het teken van de opvolger van de Romeinse Republiek. De uitbreiding heet Return of Rome en spelers krijgen meteen te horen wanneer ze met de nieuwe content aan de slag kunnen. Vanaf 16 mei kunnen zowel pc-spelers als console-spelers beginnen met het opbouwen van hun imposant keizerrijk. Verder wordt er niet veel bekendgemaakt, maar door de key-art te inspecteren en een beroep te doen op onze geschiedeniskennis, kunnen we wel gokken dat de Egyptenaren en een Oosterse factie een rol gaan spelen in deze expansie.

Check hier de eerste uitbreiding van Age of Empires II: Definitive Edition, genaamd Lords of the West.

Age of Empires II: Definitive Edition is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles. Age of Empires II is te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Age of Empires
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires II: Definitive Edition

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

14 november 2019

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord