Age of Empires II: Definitive Edition

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 14 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Age of Empires II krijgt DLC genaamd Lords of the West

Age of Empires II: Definitive Edition is al een tijdje uit, zeker het originele pakketje. De strategiegame krijgt echter nog een nieuwe uitbreiding erbij.

De uitbreiding genaamd Lords of the West voegt twee nieuwe beschavingen toe. De Bourgondiërs en de Sicilianen mogen zich gaan opmaken voor een debuut in de strategiegame. Gepaard met deze nieuwe speelbare facties, brengt de DLC ook nog eens drie nieuwe singleplayer campaigns met zich mee. Deze campaigns zijn volledig van stemgeluid voorzien en vertellen de verhalen van Edward Longshanks, de Duke van het Westen en Robert de Hauteville. Nieuwe achievements worden toegevoegd en de uitbreiding krijgt een prijskaartje van een tientje. Bekijk hier de review van het volgende deel in serie, Age of Empires III: Definitive Edition.

onbekend

Age of Empires II: Definitive Edition is nu beschikbaar voor de pc. De uitbreiding Lords of the West verschijnt op 26 januari.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?